Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Mutu, lângă Giani Nedelcu, şeful FC Farul „Gata, avem atacant pentru a promova!“

ro

23 Dec, 2015 00:00 6020 Marime text


Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director al FC Farul, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Adrian Mutu, la un restaurant din Bucureşti.
 
„Cred că se poate!“, este comentariul laconic şi enigmatic al şefului clubului constănţean, care însoţeşte imaginea şi care a dat frâu liber aprecierilor, în glumă sau serioase, ale fanilor constănţeni. „Bini di tăt”, „Adu-l la Farul…”, „A semnat ieri, pentru şase luni… Până în vară”, „Haide, Mutule, la Farul!”, „Geani, Geani, Geani, Geani, Geani, Geani”, „Da, se poate şi mai mult. Bravo”, „Adu-l la Farul!“, „Doamne ajută să vină Briliantu”, „Anunţă-ne dacă e să vină”, „Ai rupt Liga 1”, sunt câteva dintre comentarii.


 
De la aceeaşi întâlnire din capitală, Giani Nedelcu şi Adrian Mutu apar într-o poză şi alături de luptătorul Marius Tiţă, cel care a postat fotografia pe reţeaua de socializare. Şi aici constănţenii au comentat, în acelaşi ton: „Poate îl aduci pe Adi la Farul!”, „E clar… următoarea destinaţie a lui Mutu” sau „Gata, avem atacant pentru a promova”.   
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii