Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Georgescu, din Constanţa, a participat la cursul de antrenori de handbal pe plajă de la Gran Canaria (Galerie Foto)

ro

11 Nov, 2016 00:00 8315 Marime text
Antrenorul şi arbitrul de handbal Adrian Georgescu, din Constanţa, a participat, timp de şase zile, la Gran Canaria, în Spania, la un curs de perfecţionare pentru antrenorii de handbal pe plajă. Gran Canaria este o insulă din arhipelagul Insulele Canare. Cursul a fost organizat de Federaţia Europeană de Handbal şi este al doilea în acest an la care participă Adrian Georgescu, după cel din Grecia, de la Thessaloniki.
 
Arbitru în prima ligă feminină din România, profesor-antrenor (alături de Ionuţ Deli-Iorga) la echipa de juniori I de la CSS Medgidia şi preşedintele clubului Happy Kids 2010 Medgidia, Adrian Georgescu este şi lector la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a Universităţii „Ovidius“ din Constanţa. Cum la facultate predă şi curs, şi beach-handball, iar anii trecuţi a activat şi ca antrenor la două loturi naţionale feminine ale României de handbal pe plajă, Adrian Georgescu a ţinut să participe şi la cursul de la Gran Canaria.
 
Între 2013 şi 2014, antrenorul a pregătit Naţionala tricoloră Under-18 de beach-handball, cu care s-a clasat pe locul opt la Campionatul European din Spania (la prima participare). Între 2014 şi 2015, a lucrat cu lotul Under-19, care a ocupat la Euro poziţia a noua (din 16 echipe). Ambele întreceri continentale s-au disputat în Spania.

În acest an, cu Georgescu şi Deli-Iorga la timonă, echipa de băieţi a CSS Medgidia a urcat pe podium (pe locul trei) şi la Campionatul Naţional de handbal rezervat juniorilor IV. Această medalie de bronz vine la Medgidia după cele două de aur obţinute de Happy Kids 2010 în anii 2015 şi 2014. Adrian Georgescu activează şi la Federaţia Română de Handbal, în Comisia de Beach-Handball.
Sursa foto: Adrian Georgescu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii