Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adio, Bahamas! Naţionala de fotbal pe plajă a ieşit prematur din cursa pentru turneul final al Cupei Mondiale

ro

07 Sep, 2016 00:00 2338 Marime text
Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a ieşit prematur din cursa pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale de la anul, din Bahamas. Jucătorii pregătiţi de constănţeanul Viorel Farcaş au participat, în Italia, la Jesolo, la prima fază din preliminariile europene, unde au pierdut toate cele trei meciuri susţinute, ratând calificarea în turul secund de calificare.
 
Formată exclusiv din jucători constănţeni, România a înregistrat rezultatele: 4-6 cu Anglia (pentru tricolori, care au condus cu 4-2, au punctat Marian Măciucă 3 şi Ionuţ Florea), 0-11 cu Portugalia (campioana mondială) şi 3-7 cu Moldova (Marian MăciucăIonel PosteucăIulian Răvoiu). Clasamentul final al grupei a fost: 1. Portugalia - 9p (34-1), 2. Moldova - 6p (10-18), 3. Anglia - 3p (7-15), 4. România - 0p (7-24).
 
Potrivit frf.ro, echipele care se clasează pe locurile 1 și 2 și cele mai bune două formații care ocupă locul 3 în cele șapte grupe din prima fază se califică în turul secund. În faza a doua, vor fi alcătuite patru serii din câte patru echipe, iar formațiile care se vor clasa pe locul 1 se vor califica în Cupa Mondială din Bahamas. În clasamentul mondial, România se află pe locul 42, cu 257 de puncte, coborând cinci locuri faţă de ultima ierarhie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii