Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACS Rugby Team Constanţa şi programul “Rugby, valori pentru viaţă” Se definitivează selecţionata U-14 care va juca la Săcele

ro

29 Jul, 2016 00:00 3298 Marime text


ACS  Rugby Team Constanţa, prin antrenorul Nicolae Mocanu, organizează în Constanţa, sâmbătă, 30 iulie, între orele 9.00 şi 11.00, pe terenul de rugby “Mihai Naca”, un meci de pregătire cu echipa Under-14 din Cumpăna, pentru pregătirea şi stabilirea lotului selecţionatei de mini-rugby U-14 care va reprezienta clubul la turneul organizat de Federaţia Română de Rugby pe 6 august, la Săcele (judeţul Braşov). Competiţia de la Constanţa face parte din proiectul „Rugby, valori pentru viaţă”, destinat copiilor de 10, 12 şi 14 ani. 
 
De asemenea, la meciul de pregătire pentru definitivarea lotului care va participa la competiţia FRR vor fi prezenţi, cu cei mai buni rugbysti de U-14, şi antrenorii coordonatori ai celor cinci zone (Constanţa, Năvodari - Săcele - Corbu, Harşova - Ghindăreşti, Medgidia şi Mangalia). Potrivit preşedintelui ACS Rugby Team Constanţa, Florian Constantin, la terminarea partidei, copiii vor primi diplome, sucuri și dulciuri de la foștii jucători emblematici ai clubului Farul Constanța, internaționalii români Ștefan Constantin, Viorel Giuglea, Constantin Gheară și Gheorghe Varga. Florian Constantin este şi el fost rugbyst de calibru al echipei Farul Constanţa şi al echipei naţionale a României.
 
Înainte de începutul competiţiei, ACS Rugby Team Constanţa va prezenta noul echipament de joc, care va purta însemnele sponsorului RAJA Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii