Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acolo a filmat Angelina Jolie Fostul portar al FC Farul a vizitat un colț de rai

ro

31 Jan, 2014 00:00 4009 Marime text
Adrian Vlas, fostul portar al FC Farul, și soția sa, Irina, au avut parte de o vacanță de vis în Asia de Sud-Est. Au petrecut Anul Nou în Vietnam, apoi au vizitat obiective turistice din Cambodgia și s-au bucurat de minunățiile oferite de golful Halong. Adrian și Irina au stat 20 de zile în acest colț de rai, interval în care fostul fotbalist și-a sărbătorit și ziua de naștere.
Pasionați de vacanțe și excursii în toate colțurile lumii, soții Vlas au fost de curând în Vietnam și Cambodgia, două state exotice, vecine, în care jungla, templele străvechi, plajele liniștite, ferite încă de turismul masiv, străzile aglomerate ale orașelor, peisajele pitorești, plantațiile de orez sau specialitățile culinare tradiționale le-au lăsat celor doi amintiri de neuitat. Trecerea dintre ani i-a prins la Ho Chi Minh City (Saigon), în Vietnam, apoi, pentru trei zile, au fost în Cambodgia, unde au vizitat celebrele temple din regiunea Angkor. „La unul dintre acestea, ne-a încercat permanent senzația că vom da peste Angelina Jolie, ținând cont că acolo s-au filmat scene din celebra producție «Lara Croft: Tomb Rider»”, a spus Adrian. Ziua de 12 ianuarie, în care fostul portar a împlinit 32 de ani, au sărbătorit-o în Vietnam. Momente memorabile au petrecut și pe insula Phu Quoc, și în golful Halong, în care se află 1.600 de insule și insulițe. „Nu am fost singuri în acest sejur mirific, ci în familie. Ne-a plăcut în mod deosebit ce am văzut și ce am trăit. Halong Bay face parte din patrimoniul mondial natural al UNESCO, dar este inclus și între cele mai noi șapte minuni naturale ale lumii”, a mai arătat Adrian Vlas.

Au fost și în Hong-Kong și Thailanda

Adrian și Irina sunt căsătoriți din 2007, iar luna de miere au petrecut-o atunci în Egipt, în stațiunea Hurghada, aflată la 500 de kilometri distanță de Cairo. Pe parcursul sejurului, cei doi au vizitat toate vestigiile celebre, dar au fost și în croazieră pe Nil și au făcut scufundări în Marea Roșie. În anii trecuți, frumoasa pereche a mai fost în vacanță în Hong Kong sau în Thailanda. Adrian și Irina au un băiețel, Erick Andrei, în vârstă de cinci ani, care face înot la bazinul lui Răzvan Florea, „Arena Swin Center”. Micul Vlas a fost primul băiețel care a călcat pragul bazinului, atunci când acesta și-a deschis porțile, pe 8 iulie 2013. Adrian Vlas și soția sa au devenit rude cu fostul coleg de la FC Farul al lui Adrian, Vasilică Cristocea, pe care l-au cununat când acesta s-a căsătorit cu Andreea. De asemenea, soții Vlas le-au devenit nași și lui Șenis și Sevghin Feizula. Șenis a fost coleg la juniori cu Adi.

Deschide un magazin cu articole vestimentare feminine

Fiică a avocatului constănțean Dan Miron, Irina Vlas a păstrat tradiția familiei, profesând și ea în acest domeniu, dar, în paralel, este și designer vestimentar, iar la jumătatea lunii viitoare va deschide la Constanța un magazin cu articole feminine, creație proprie. „Cred că se fac trei ani de când am început această activitate. Mereu am fost îndrăgostită de modă, eu terminând Colegiul Național de Arte Regina Maria. Creațiile mele sunt în mare parte rochii de seară, dar am început să creez și de zi. Magazinul va fi primul deschis. În cadrul său, îmi doresc să colaborez cu diferiți designeri din București și din țară, dar numai în ceea ce privește partea de accesorizare (încălțăminte, genți, bijuterii). Am multe planuri, dar prefer să nu le dezvălui încă. Rochiile mele sparg monotonia și cred că asta se caută. Sunt pe drumul cel bun”, a declarat Irina Vlas. Soția fostului portar al Farului a participat cu creațiile sale la mai multe târguri și expoziții, atât la Constanța, cât și la București, iar doi ani la rând a avut prezentări de 8 Martie la un restaurant de lux din Mamaia. De asemenea, la nunta lui Șenis și a lui Sevghin, Irina a creat pentru fina sa trei rochii diferite, inclusiv rochia de mireasă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alexfcf 31 Jan, 2014 19:50 Bravo Adi,o familie frumoasa aveti!Va pup!;*