Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Farul Constanţa, victorii în amicalele cu Academia iProSkills din Chicago (galerie foto)

ro

15 Jul, 2017 00:00 3639 Marime text
Grupele 2006 şi 2008 de la Academia Farul Constanţa şi Academia iProSkills din Chicago au disputat două meciuri amicale, pe terenul Farul II din Constanţa. 
 
Ambele partide le-au revenit constănţenilor, cu 1-0 (gol Iustin Doicaru, fiul fostului atacant al FC Farul, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Callatis Mangalia Radu Doicaru) la 2006 şi cu 4-3 (Marian Mitroi, Călin Lazăr, Rareş Simion şi David Grosu) la 2008. S-au disputat câte trei reprize a 20 de minute.
„Suntem la început de pregătire şi un astfel de amical este exact de ce aveam nevoie. Poate fi începutul unei colaborări interesante. Am primit o invitaţie să mergem la un turneu în SUA, iar ei vor să vină anul viitor din nou la Constanţa“, a declarat Claudiu Moraru, antrenorul grupei 2006 de la Academia Farul.
 
„Nu te întâlneşti în fiecare zi cu astfel de amicale. A fost un spectacol frumos. Copiii câştigă enorm prin asemenea meciuri. Am întâlnit o echipă extrem de sudată şi sunt fericit că am câştigat“, a spus şi Răzvan Drăgan, cel care pregăteşte Academia Farul 2008.
 
„Nivelul fotbalului juvenil românesc este fantastic. Din păcate, aici părinţii pun foarte multă presiune şi asta nu ajută. Am văzut jucători cu calităţi fantastice la Academia Farul. Abia aştept să jucăm din nou“, a arătat şi Costel Cătălin Şerban, antrenorul Academia iProSkills.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii