Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Farul Constanţa a jucat finala mică la Cupa Prosport Focşani

ro

09 Aug, 2016 00:00 3440 Marime text
 

Grupa 2005 de la Academia Farul Constanţa (antrenor, Doru Carali) a pătruns în careul de ași al Cupei Prosport Focșani, întrecere care s-a disputat pe stadionul „Milcovul“ din Focşani.
 
După trei victorii şi o înfrângere în faza grupelor, Academia Farul s-a calificat în semifinale, unde a pierdut după loviturile de departajare în fața micilor fotbalişti de la Mircea Eliade, care, ulterior, au câștigat și competiția. La finele timpului regulamentar, scorul a fost 2-2, Academia Farul punctând graţie lui Andrei Stoenciu şi dintr-un autogol. La penalty-uri, Mircea Eliade a câştigat cu 3-2. În urma înfrângerii, formaţia constănţeană a disputat finala mică, împotriva Şcolii de Fotbal LM Focșani. Academia Farul a pierdut din nou, scor 1-2 (gol Alexandru Câniparu), astfel că s-a clasat în final pe locul patru.

14 goluri în patru meciuri

Cele trei victorii ale Academiei Farul din faza grupelor au fost: 5-0 cu Voinţa Odobeşti (au marcat Alexandru Câniparu - 2 goluri), Tiberiu Iorga, Gabriel Burlacu și George Tănase), 3-0 cu Bucegi Râșnov (Alexandru Câniparu, Kevin Trofim și Gabriel Burlacu) şi 5-0 cu Sportul Onești (Gabriel Burlacu - 2 goluri, Alexandru Câniparu, George Tănase și Denis Milotin). Eşecul, 1-2 (pentru Academia Farul a punctat George Tănase), a venit în confruntarea cu Prosport Focșani.

Teren foarte bun, dar căldură sufocantă

„A fost un turneu util, jucat pe un teren foarte bun, dar și pe o căldură sufocantă. Cu siguranță, puteam mai mult, însă asta e. Ne așteaptă o lună august foarte grea, în care vom participa la alte trei turnee amicale, la Pitești, Tg. Mureș și Călărași“, a declarat Doru Carali, citat de site-ul oficial al Academiei Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii