Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A venit sa negocieze

ro

16 Jun, 2003 00:00 1003 Marime text

Cristi Balasa a sosit vineri la Constanta, iar azi va avea o intalnire cu conducerea Farului

Aflat de mai multa vreme in vizorul Farului Constanta, Cristian Balasa, jucator care a activat la FC Arges in sezonul trecut, iar acum este liber de contract, a sosit vineri seara la Constanta. Aflat in vacanta pe litoral, mijlocasul, care in decembrie va implini 31 de ani, a stabilit pentru astazi dupa-amiaza o intalnire cu conducerea clubului farist. Cele doua tabere vor negocia termenii unui transfer al mijlocasului argesean la Farul incepand din acest sezon. Din cate se pare, conducerea "alb-albastrilor" ar agrea un transfer pe o perioada de un an, cu posibilitatea prelungirii cu inca unul. In afara lui Balasa, Farul ii mai are trecuti pe lista pe Doicaru (Callatis Mangalia), Zamfirescu, Borza Liviu Stefan (toti trei Midia Navodari), Farmache (Sportul Studentesc), Curt si Carabas (ambii FC National).

Tineretul a invins la Slobozia

Intr-un meci amical sustinut sambata la Slobozia, in fata echipei locale, formatia de tineret a FC Farul Constanta s-a impus cu 4-1. Golurile echipei antrenate de Vasile Manaila au fost marcate de Banioti, Buruiana, Sicu si Mititelu. "Unsprezecele" de start a fost: Verbina, Gramosteanu, Oprea, Dobre, Buruiana, Banioti, Ciuciuleaca, Iantoc, Talpau, Miron, Mititelu. Au mai intrat Sicu si Camboianu.

Juniorii se intorc acasa victoriosi

Cele doua echipe de juniori ale Farului, aflate intr-un periplu european de fotbal la Toulouse si Barcelona, se intorc astazi acasa. Echipa Farul 1989, antrenata de Lucian Marinof, a castigat turneul de la Toulouse, acolo unde Farul 1990, antrenata de Marian Florea, s-a clasat pe locul trei. Aceasta din urma a castigat insa turneul de la Barcelona. La acest al doilea turneu, formatia Farul 1989 nu a trecut de faza grupelor, cu doua victorii si o infrangere fiind devansata de Paris Saint Germain.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii