Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit unul dintre simbolurile Farului „Constantin Muşat a fost un sportiv şi un om excepţional“

ro

15 Aug, 2014 00:00 5550 Marime text
Rugby Club Judeţean Farul şi întreg sportul constănţean îl plâng pe cel ce a fost Constantin Muşat, fost internaţional al României şi multiplu campion naţional cu formaţia „alb-albastră“. Internat de mai multe zile în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, după ce suferise o comoţie cerebrală, Constantin Muşat a murit la ora 4.00 a zilei de ieri, la vârsta de 64 de ani.
 
Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la Cimitirul Municipal din Constanţa, acolo unde va avea loc şi înmormântarea, mâine, în jurul orei 12.00. Astăzi, înainte de a pleca la Bucureşti, pentru meciul cu CSM Bucureşti, întreg lotul Farului va veni la căpătâiul lui Constantin Muşat, rugbyştii urmând a depune şi o coroană de flori.
 
„Am făcut şi junioratul împreună. Era născut la Bucureşti, dar se stabilise la Constanţa, după ce a ajuns la Farul, în 1973. Locuia la Lumina. A fost un rugbyst de mare valoare, unul dintre jucătorii emblematici ai clubului. Juca pilier sau în linia a II-a. Rugby Club Judeţean Farul Constanţa este alături de familia îndoliată, căreia îi transmite sincere condoleanţe. Dumnezeu să îl odihnească în pace!“, a declarat Florian Constantin, preşedintele RCJ Farul.
 
„Titi Muşat a fost adus la Constanţa de antrenorul Constantin Naca, care l-a şi cununat. A fost un rugbyst cu calităţi remarcabile. Un sportiv şi un om excepţional, un bun familist. Am numai vorbe de laudă despre el. Coleg desăvârşit, ştia să unească foarte bine colectivul, acţiona ca un liant în cadrul echipei. A cucerit trei titluri de campion naţional cu Farul“, a spus şi un alt fost rugbyst de la Farul, Cornel Vasile, în prezent antrenor la Clubul Sportiv Comunal „Muschetarii“ Mihail Kogălniceanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aragorn 15 Aug, 2014 11:47 Ramai cu bine, nea Titi...nu te vom uita niciodata pe tine si pe colegii tai care au adus glorie Farului...ne vei lipsi mult, dar vei fi alaturi de unchiul Celea, nea Iancu Bacioiu, Gheorghe si Nicusor Dine, Emil Grigore...Dumnezeu sa va odihneasca pe toti.