Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Jean Pădureanu! Cel mai longeviv conducător de club din România

ro

30 Dec, 2016 07:41 2720 Marime text
Fostul președinte al Gloriei Bistrița, Jean Pădureanu, cel mai longeviv conducător de club din fotbalul românesc, supranumit ”Lordul”, a trecut la cele veșnice la vârsta de 80 de ani, după o grea suferință în ultima parte a vieții sale, scrie timponline.ro.
 
Jean Pădureanu a închis ochii pentru totdeauna în această noapte, la miezul nopții.
 
În ultima vreme a fost internat la Secția de Oncologie al Spitalului Județean Bistrița, el suferind de un cancer generalizat, care s-a adăugat altor boli pe care le-a purtat pe picioare de-a lungul vremii: diabet, probleme cardiace, Alzheimer. Recent, i-a fost detectat recent un cancer la ficat, boala s-a extins într-o metastază, era hrănit doar prin perfuzii, reușea numai să bea apă, iar comunicarea cu cei din jur a devenit aproape imposibilă, a scris presa centrală.
 
Jean Pădureanu s-a născut în 22 martie 1936 la Băilești, jud. Dolj. Ca jucător, a evoluat la Băilești, în Craiova la 7 Noiembrie și Universitatea, în București la CCA-Steaua și la Gloria Bistrița, unde în perioada 1958-1970 a fost unul dintre componenții de bază ai echipei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii