Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A jucat în Terminator 3, alături de Arnold Schwarzenegger Actriţa Kristanna Loken vine la Constanţa, la gala Superkombat (galerie foto)

ro

06 Jul, 2015 00:00 3549 Marime text
​Vedetele de la Hollywood continuă să sosească în România şi pe litoral la galele Superkombat. După ce, pe 19 iunie, Costas Mandylor, celebru pentru rolul principal din filmele de groază „Saw“, a asistat la întrecerea de la Sala Sporturilor, la al patrulea Superkombat World Grand Prix al anului, care va fi găzduit tot de Constanţa, pe 1 august, unul dintre invitaţii speciali va fi Kristanna Loken, bine-cunoscută pentru rolul ei din filmul „Terminator 3: Rise of the Machines“, dar şi pentru apariţiile din producţiile BloodRayne (2005) sau Bounty Killer (2013). Alături de Kristanna Loken, la gala Superkombat de pe 1 august de la Constanţa va fi prezent şi un îndrăgit actor turc. Cu ocazia galelor Superkombat, preşedintele promoţiei, Eduard Irimia, a mai adus în România vedete de la Hollywood, precum Christopher Atkins, Erika Eleniak sau Bai Ling, Atkins şi Eleniak ajungând şi la Mamaia.

La concursul de pe 19 iunie, au evoluat şi cinci constănţeni: Alex Filip (de la Oyama Karate; antrenor, Marius Burlacu), Mădălin Crăciunică (de la Keru Kento; antrenor, Lucian Stoicoci), Eduard Chelariu (de la Kickbox Ursoi; antrenor, Iulian Ursoi), Ionuţ Sandur (de la Tai-Chi-Do-Ryu; antrenor, Marcel Ilaşcu) şi Adrian Roşca (de la CS Bogdan Ciubotariu; antrenor, Samir Regep). Filip, Crăciunică şi Chelariu au câştigat meciurile, iar Sandur şi Roşca au pierdut. Nici gala de pe 1 august nu va fi lipsită de luptători din Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii