Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„„A întors până şi arbitrajul” Momente incredibile în partida HC Zalău - CSU Neptun

ro

30 Sep, 2013 00:00 2836 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a pierdut şi al patrulea meci susţinut în Liga Naţională, cedând sâmbătă, scor 23-25 (12-13), pe terenul echipei HC Zalău. Oaspetele au fost însă aproape de un rezultat pozitiv, dând o replică susţinută formaţiei pregătite de Gheorghe Tadici, selecţionerul echipei naţionale.

CSU Neptun a avut în Mihaela Petrescu un portar extraordinar, care, printre altele, a apărat cinci lovituri de la 7 m. În minutul 54, constănţencele conduceau cu 23-22, iar în minutul 57, la 24-23 în favoarea gazdelor, Tadici şi-a folosit influenţa pentru a anula un time-out cerut de antrenorul oaspetelor, Ion Crăciun. Mingea le-a fost oferită jucătoarelor de la HC Zalău, care au obţinut 7 m (apărat) şi eliminare, iar în cele din urmă s-au impus. „A întors până şi arbitrajul. Trebuia să venim aici ca să fim bătuţi”, a declarat Ion Crăciun, eliminat în timpul partidei. Pentru CSU Neptun au marcat Sheiko - 7 goluri, Tiron - 7, Enescu - 6, Zlăvog - 2, Toma - 1. În etapa viitoare, CSU Neptun va juca la Constanţa cu ASC Corona 2010 Braşov.

În Liga Naţională masculină, campioana HCM Constanţa a revenit pe prima poziţie a clasamentului (cel puţin până astăzi), după ce, ieri, a trecut cu 38-30 (17-16) pe teren propriu de HC Odorhei (fostul lider, cu punctaj maxim până la ora întâlnirii). Oaspeţii au pus probleme în prima repriză, în care au condus cu 7-3 (în minutul 13) şi cu 11-9. După pauză, HCM şi-a remediat deficienţele din defensivă şi şi-a impus jocul, conducând la un moment dat şi cu nouă goluri. Pentru gazde au marcat Csepreghi - 7 goluri (unul de la 7 m), Buricea - 6, Criciotoiu - 6, Şimicu - 5, Novanc - 4, L. Toma - 4, Cristescu - 3, Sadoveac - 2, Angelovski - 1. În partida următoare, HCM se va duela în deplasare cu Potaissa Turda.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • noi 01 Oct, 2013 20:44 Pe unde a trecut acest electrician Craciun echipele sau desfiintat. E un antrenor (Nu profesor cum se autointituleaza) slab , care face tam-tam sa se bage in seama !
  • Vasile Conea 30 Sep, 2013 15:16 Craciun este un mincinos ! Un antrenor slab , care pe unde a trecut Medgidia, Baia,Mare, HCM, Tomis a plecat mereu pe usa din dos. nu se poate compara cu tadici si rezultatele lui , le poate face in alta viata ..
  • machedon 30 Sep, 2013 15:13 Craciun este un inotator in bazinele handbalului masculin sau feminin unde i se arunca o faramitura precum la guvizi, fara coloana vertebrala. e un neam de manivela si atat. A retrogradat Medgidia , a cersit peste tot, a calcat peste oamenii care l-au ajutat.