Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A înscris de nouă ori cu Dunărea Călăraşi Handbalistul Laurenţiu Niţu, de la HC Farul Constanţa, a scăpat de operaţie

ro

21 Jan, 2017 00:00 3535 Marime text

Vicelidera Diviziei A de handbal masculin, HC Farul Constanţa, a pierdut cu 26-30 primul meci amical al anului, disputat pe teren propriu cu echipa de Ligă Naţională Dunărea Călăraşi

Antrenorul principal al gazdelor, Eden Hairi, s-a arătat însă mulţumit de ce a arătat echipa pentru această etapă a pregătirii, cu atât mai mult cu cât HC Farul a condus la pauză cu 17-13.
 
„A fost primul nostru test pe 2017. Am reuşit o primă repriză foarte bună, dar e clar că suntem la început de pregătire, avem doar o săptămână în sală. În acest meci, mai mult a contat pregătirea fizică decât cea tehnico-tactică. Au fost foarte multe mingi pierdute şi multe greşeli neforţate, ceea ce a făcut să pierdem repriza a doua şi meciul. De o parte a jucătorilor suntem mulţumiţi, iar pentru această perioadă mă declar satisfăcut. Oricum, nu putem să tragem foarte multe concluzii după acest meci, în condiţiile în care ne-au lipsit şi mulţi titulari“, a declarat Eden Hairi.

Mai joacă un meci

Golurile gazdelor au fost reuşite de Nițu - 9, Lekovic şi Tudorancea - câte 4, Savu, Susanu şi Cătălin Ion - câte 2, Stankovic, Loghin şi Luca (portar) - câte unul. HC Farul şi Dunărea vor mai juca un meci de pregătire, în după-amiaza zilei de marţi, 24 ianuarie, la Călăraşi. „Sperăm să facem din nou o figură frumoasă, cum a fost acum în prima repriză“, a arătat principalul echipei constănţene.

La Iaşi, partida adevărului

Candidată la promovarea în eşalonul superior, HC Farul a demarat pregătirea cu gândul la promovare. „Ne pregătim de Liga Naţională, de aceea am şi jucat acum cu o formaţie din acest eşalon. Ne aşteaptă un retur foarte greu în Divizia A, în condiţiile în care cu cele mai puternice adversare (Iaşi, Bacău, Buzău) jucăm în deplasare. Sperăm ca la Iaşi să ajungem să ne confruntăm fiind la egalitate de puncte şi acolo să vedem cine-i mai bun“, a mai spus Eden Hairi.

Lupşe încă nu s-a refăcut

HC Farul se confruntă actualmente cu mai multe probleme de lot, dar tehnicianul constănţean speră ca, la startul sezonului, toţi jucătorii să fie apţi. „Niţu a avut noroc, a scăpat de operaţie, după ce a avut un tratament cu infiltraţii şi s-a recuperat foarte bine. Dar tot avem probleme: Lupşe (care încă nu e refăcut după operaţia de ligamente şi menisc), Fuică (recidivă la o accidentare mai veche), Alin Zmeu (pe care nu cred că îl vom vedea curând pe teren) şi Alexandru Pană (un foarte bun apărător, un om de viteză, care ne-a lipsit astăzi, atât în defensivă, cât şi pe faza a doua)“, a arătat Eden Hairi.

Sursa foto: Facebook (HC Farul)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii