Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocată Adunarea Generală Extraordinară Preşedintele ACS Constanţa Moto Racing Team va fi schimbat

ro

04 Feb, 2017 00:00 1457 Marime text
Asociaţia Clubul Sportiv Constanţa Moto Racing Team convoacă membrii Clubului Sportiv la Adunarea Generală Extraordinară, care va avea loc pe 18 februarie a.c., de la ora 10.00, la sediul structurii sportive, din Constanţa. 
 
Pe ordinea de zi a evenimentului se vor afla puncte ce vizează schimbarea preşedintelui clubului sportiv şi alegerea unei noi persoane în această funcţie. În cazul în care prezenţa membrilor Clubului Sportiv la data de 18 februarie va fi sub jumătate plus unu din numărul total al membrilor cu drept de vot, se va ţine o nouă Adunare, pe 23 februarie a.c., la ora 10.00, la sediul societăţii.
 
Pe pagina de Facebook a Asociaţiei sunt trecute următoarele menţiuni: „Constanţa Moto Racing Team este o Asociaţie Club Sportiv din Constanţa, înfiinţată în anul 2016, şi are ca unic scop promovarea valorilor sportive. Iniţiatorii acestui proiect sunt Laurenţiu Mocanu şi Adrian Zelca, piloţi ce au simţit nevoia implicării în procesul de selecţie şi evaluare a sportivilor, precum şi în susţinerea şi promovarea acestora. Pentru anul 2017 echipa aruncă în luptă 2 piloţi la clasa SuperBike, Laurenţiu Mocanu şi Adrian Zelca, şi un pilot la clasa Supersport, Adrian Petrovici“. Cele trei persoane, Laurenţiu Mocanu, Adrian Zelca şi Adrian Liviu Petrovici, sunt menţionate ca membri ai Constanţa Moto Racing Team.
 
Sursa foto: Facebook (Constanta Moto Racing Team) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii