Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A doua în clasament, echipa lui Hagi e revelaţia campionatului FC Viitorul face marcaj strâns la liderul Ligii 1 (galerie foto)

ro

28 Oct, 2015 00:00 1228 Marime text


FC Viitorul a revenit pe locul doi în ierarhia primei divizii, fiind despărţită de numai un punct de liderul Astra Giurgiu. Jucătorii conduşi de pe banca tehnică de Gică Hagi au ajuns la a opta victorie stagională
 
În etapa a 15-a a Ligii 1, FC Viitorul a învins cu 3-1 pe teren propriu FC Botoşani, succes care i-a adus trupei lui Hagi revenirea pe locul doi în clasament. În acest sezon, Viitorul dă dovadă de o remarcabilă constanţă, iar faptul că joacă meciurile de acasă la Ovidiu, pe propriul stadion, o ajută mult. Constănţenii susţin următorul meci de campionat în fieful lui Dinamo, luni, 2 noiembrie (de la ora 20.30), dar, până atunci, joi, 29 octombrie, se întâlnesc din nou cu FC Botoşani, de data aceasta în Cupa României, meciul fiind programat tot la Ovidiu, de la ora 18.00.
 
Golurile partidei cu FC Botoşani au fost reuşite de Benzar (45 - din lovitură liberă de la 22 de metri), Chiţu (47), Cernat (89), respectiv Roman (87). Oaspeţii au jucat în zece jucători din minutul 73, după ce Dimitrov a văzut două cartonaşe galbene la aceeaşi fază (mai întâi pentru fault şi apoi pentru proteste), fiind eliminat.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi) a jucat cu: Râmniceanu - Benzar, Boli, Mitrea, Ganea - Aganovic (80 Marin), Filip, Achim - Chiţu (75 Cernat), I. Hagi (61 Nicoliţă), Tănase. FC Botoşani (antrenor, Cristi Pustai) a folosit echipa: Iliev - Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Acsinte - Cucu, Vaşvari - Martinus (41 Roman), Cabrera, Fulop (61 Batin) - Hadnagy (80 Patache).

Cel mai bun atac al campionatului

În 15 meciuri de campionat, FC Viitorul are opt victorii, cinci egaluri şi numai două înfrângeri, strângând 29 de puncte, cu unul mai puţin decât Astra. Ocupanta poziţiei a treia, Steaua, are 27 de puncte. FC Viitorul e neînvinsă la Ovidiu, unde a susţinut opt partide, câştigând şase, iar două încheindu-le la egalitate. „Mă bucur că a revenit Cernat, iar Nicoliţă prinde minute, uşor-uşor, după ce şi el a fost accidentat. Lotul se completează. Revine şi Ţâru. Ne-au lipsit, iar cu ei suntem mai puternici. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să muncim ca până acum“, a declarat Hagi. „Sperăm să nu pierdem niciun meci acasă până terminăm campionatul. Vine destul de multă lume la meciuri şi ne încurajează, iar acest lucru e nou pentru noi, ne motivează şi ne dă o stare de bine“, a spus şi Romario Benzar.
 
Revelaţie a campionatului, Viitorul are 26-13 golaveraj, atacul ei fiind primul al campionatului, la egalitate cu cel al Astrei, iar apărarea - a treia.

Viitorul II întâlneşte astăzi, la Ovidiu, CFR Cluj   

Astăzi, de la ora 18.00, pe stadionul central de la Academia Hagi de la Ovidiu, cel pe care evoluează şi FC Viitorul, se va disputa meciul FC Viitorul II - CFR Cluj, din optimile de finală ale Cupei României. Echipă antrenată de Cristian Cămui şi Constantin Fălină, Viitorul II se află pe locul şase în seria întâi a Ligii a III-a, în vreme ce fosta campioană a României CFR Cluj ocupă poziţia a opta în prima ligă. Biletele de intrare la meci costă 20 de lei (la tribuna 0), 15 lei (la tribuna I), 10 lei (la tribuna a II-a) şi 5 lei (la peluza I). Astăzi, tichetele se pot achiziţiona din următoarele puncte: între orele 10.00 şi 16.00 - de pe bulevardul Mamaia numărul 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanţa; de la Play Sports Bar (strada Căpitan Dobrilă Eugeniu, numărul 19A, zona Cireşica), din Constanţa; de la restaurant Savorys, din Ovidiu; între orele 10.00 şi 19.00 de la Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu.
 
Pentru acest meci, FC Viitorul le asigură suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), cu traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca din 15 în 15 minute, începând cu ora 16.00. Ultima cursă va fi la ora 17.15. Returul suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii