Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A debutat Cupa Hagi la fotbal juvenil

ro

27 May, 2008 00:00 1159 Marime text
1211810587.jpg

Echipa de copii a Farului va evolua, in grupa D a turneului final, cu echipele Viitorul Zalau, Pandurii Targu-Jiu si Unirea Alba Iulia

CSM Ramnicu Valcea, Kinder Sangeorgiu de Mures, Steaua Bucuresti si Steaua Dunarii Galati au fost primele invingatoare din Cupa Hagi, in meciurile disputate, luni dimineata, pe stadionul Farul. Ieri, pe stadionul Farul, s-a dat startul la Cupa Hagi, competitie rezervata fotbalistilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani. Duminica seara, la tragerea la sorti, cele 16 echipe participante au fost impartite in patru grupe. Astfel, in grupa A vor evolua CSM Ramnicu-Valcea, LPS Suceava, Kinder Sangeorgiu de Mures si Gloria Bistrita. Grupa B va fi formata din Steaua Bucuresti, Scoala de Fotbal "Gica Popescu" Craiova, Steaua Dunarii Galati si FCM Bacau. In grupa C se vor duela echipele FCM Resita, Petrolul Ploiesti, Poli Iasi si Soimii Sibiu. Echipa de copii ai formatiei Farul Constanta a fost trimisa in grupa D unde vor juca cu Viitorul Zalau, Pandurii Targu-Jiu si Unirea Alba Iulia. Ieri, de la ora 9:30, s-au disputat primele meciuri ale competitiei. Pe terenul 1, CSM Ramnicu-Valcea a invins pe LPS Suceava cu scorul de 3-1, iar pe terenul 2, partida dintre Kinder Sangeorgiu de Mures si Gloria Bistrita s-a incheiat cu victoria echipei muresene cu scorul de 4-3. In grupa B, Steaua a s-a impus in fata echipei Scolii de Fotbal "Gica Popescu", cu scorul de 2-0, pe terenul alaturat evoluand echipele Steaua Dunarii Galati si FCM Bacau, meciul incheindu-se cu victoria galatenilor, scor 2-0. Ultimele meciuri ale zilei s-au desfasurat de la ora 17:00, intre formatiile FCM Resita si Petrolul Ploiesti, in cealalta partida intalnindu-se Poli Iasi si Soimii Sibiu.

Farul a debutat aseara

Echipa Farului, antrenata de Ionel Melenco, a jucat de la ora 18:30, impotriva celor de la Viitorul Zalau, in timp ce in celalalt meci al grupei D au evoluat echipele Pandurii si Alba Iulia. Meciuri din grupe se mai joaca astazi si maine. Programul Farului din grupe este: astazi, de la ora 11:00, cu Unirea Alba Iulia si maine, in ultimul meci din grupa, de la ora 18:30, cu Pandurii Targu-Jiu. Din fiecare grupa, se vor califica in sferturile de finala ale competitiei, primele doua clasate. Daca va ocupa una dintre aceste pozitii, micii fotbalisti ai Farului vor intalni, vineri, in sferturi, formatia clasata pe primul loc sau locul doi din grupa A. Semifinalele sunt programate sambata, 31 mai, iar finalele se vor disputa duminica. Castigatoarea competitiei va primi ca premiu o excursie cu Gheorghe Hagi la un meci important din Europa, plus un stagiu de pregatire de 10 zile in Romania.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii