Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. A ajuns în sferturi Simona Halep, noi victorii la turneul de la Montreal

ro

29 Jul, 2016 00:00 1330 Marime text


Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a ajuns alături de Monica Niculescu în sferturile probei de dublu feminin a turneului de la Montreal.

În optimi, cele două au dispus cu 6-1, 6-3, după 56 de minute, de perechea ucraineană Katerina Bondarenko - Olga Savchuk. În runda următoare, Halep şi Niculescu vor întâlni cuplul învingător din meciul Anna-Lena Groenefeld (Germania) / Kveta Peschke (Cehia) - Caroline Garcia (Franţa) / Kristina Mladenovic (Franţa), cap de serie 2.
 
A cincea jucătoare a lumii, Simona Halep este în grafic şi la simplu, secţiune la care a avansat în turul trei, graţie victoriei cu 6-2, 6-3 din disputa cu Daria Gavrilova (Australia, 45 WTA).
 
„Ştiam că Daria e o jucătoare foarte puternică, dar am mai întâlnit-o şi am ştiut cum să joc împotriva ei. Sunt mulţumită de cum am evoluat. M-am simţit foarte bine şi sunt foarte bucuroasă că am câştigat. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut la acest meci“, a declarat Simona Halep.

Adversara următoare a Simonei este Karolina Pliskova (Cehia, 17 WTA), care a beneficiat de faptul că italianca Sara Errani nu a mai putut juca în turul secund, din motive medicale.

Horia Tecău şi Florin Mergea, în sferturi la Toronto

Jucătorul constănţean de tenis Horia Tecău şi cel alături de care va juca la dublu la Jocurile Olimpice de la Rio, Florin Mergea, s-au calificat în sferturi la turneul de la Toronto, unde cei doi sunt favoriţi cinci. În optimi, Tecău şi Mergea au dispus cu 7-6, 6-0 de perechea formată din John Isner (SUA) şi Alexander Zverev (Germania). În sferturi, românii se vor duela cu învingătorii din partida Bob Bryan (SUA) / Mike Bryan (SUA) (cap de serie 1) - Marcin Matkowski (Polonia) / Max Mirnâi (Belarus).  

UPDATE: Simona Halep s-a calificat în sferturi şi la simplu, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova cu 6-3, 6-3.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii