Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei/ CSV 2004 Tomis, in mars catre titlu

ro

04 Nov, 2009 21:06 1131 Marime text

După usturătorul eşec din finala Cupei României, fetele de la Tomis au revenit cu picioarele pe pământ şi trebuie să muncească pentru a aduce primul titlu din istorie la Constanţa.

În această după amiază, Simanic şi compania au jucat la Bacău în derbyul rundei contra reprezentantei României în Challenge Cup, Ştiinţa Bacău. Favorită certă înaintea disputei, formaţia constănţeană a defilat efectiv în primele două seturi, câştigate la 16 şi 19, însă din parţialul trei au căzut inexplicabil. Pe fondul marilor erori la preluare făcute de constănţence, gazdele au condus clar disputa, în teren şi pe tabelă, şi s-au distanţat la 22-16. Revenirea lui Simanic la serviciu a readus Tomisul în joc numai că setul a revenit, dramatic, moldovencelor cu 25-23.

Setul patru a fost la fel de disputat ca precedentul. Bacăul a forţat o egalare de moral dar Constanţa a ţinut mereu aproape. S-a mers cap la cap până la 21-21, Ştiinţa a ratat două mingi de set şi apoi s-a prăbuşit. Tomisul a revenit la timonă, a risipit două oportunităţi de a încheia partida, însă la a treia minge, fetele de la malul mării n-au mai ratat. 29-27 şi 3-1 la general, iar după acest succes, CSV 2004 Tomis este principala favorită la cununa cu lauri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii