Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unirea - Liverpool 1-3. Final de aventura in Europa

ro

26 Feb, 2010 02:53 1381 Marime text

uefa_25_02.jpgUnirea Urziceni a încheiat cu un meci spectaculos aventura europeană din acest sezon. Elevii lui Levy au visat chiar frumos mai bine de o jumătate de repriză însă au cedat până la urmă clar, şi fără obiecţii. Pentru trupa ialomiţeană a rămas doar obiectivul din prima ligă dar prestaţia sa va rămâne un reper pentru echipele româneşti.

25.000 de spectatori au venit în Ghencea pentru a încuraja formaţia înfiată pentru un sezon. Şi publicul bucureştean şi-a făcut datoria încurajând frenetic un rival al echipei gazdă în lupta pentru titu. Şi Unirea le-a răspuns cu un joc deschis şi spectaculos iar Onofraş putea deschide scorul de la primul atac. Liverpool a părut surprinsă de replica plină de efervescenţă a românilor şi a reacţionat greu. Fernandes a marcat un gol englezesc şi a aprins imaginaţia spectatorilor însă totul s-a năruit în doar câteva minute. Întâi a fost accidentarea lui Galamaz, nevoit să-şi lase defensiva de izbelişte. Apoi, o degajare aiurea ajunsă în bocancul lui Mascherano, s-a transformat într-o torpilă care a explodat în poarta lui Arlauskis.

Fără să acuze şocul, Unirea a revenit în atac. A forţat cu toate liniile şi a ratat cel puţin trei ocazii mari de gol, înainte de primul ataca mai închegat al englezilor, soldat cu golul de 2-1 al lui Ngog. Pauza a găsit aceeaşi ofensivă susţinută a campionilor iar startul mitanului secund a semănat izbitor cu primul. Apostol a ratat nepermis de uşor, iar Gerrard, căpitanul Cormoranilor şi al naţionalei Angliei, a marcat la un alt atac mai viguros încheind practic aventura europeană a românilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii