Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un fotbalist in varsta de 19 ani a decedat in urma unui stop cardiac

ro

14 Oct, 2009 19:23 1055 Marime text

O nouă tragedie zguduie Spania. Jucătorul formaţiei de fotbal în sală, FS Jaen, Carlos Martinez Esteban, în vârstă de 19 ani, a decedat, miercuri dimineaţă, în urma unui stop cardiac, în timp ce se afla acasă, informează cotidianul iberic Marca.

Fotbalistul nu a avut nicio boală până acum, iar înainte de deces nu a acuzat niciun fel de durere, care ar fi putut trezi suspiciunea medicilor. El a fost transferat de cei de la FS Jaen la începutul acestui sezon, dar nu a jucat decât într-un singur meci.

Carlos Martinez a fost căpitanul selecţionatei U15 a Andaluziei, care acum 4 ani a reuşit să câştige campionatul Spanieidupă ce a trecut în finală de reprezentativa similară a Cataluniei. Jucătorul a fost format de Atletico Jaen, formaţia cu care a câştigat titlul la copii şi juniori.

Tânărul fotbalist a decedat la numai două luni după ce căpitanul lui Espanyol Barcelona, Dani Jarque, de 26 de ani, a fost găsit mort în camera sa de hotel din Coverciano. Fundaşul a făcut stop cardiac în timp ce vorbea la telefon cu logodnica sa, aceasta alertând staff-ul spanililor. În 2007, fotbalistul Sevillei, Antonio Puerta a decedat chiar pe teren.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii