Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis (Wimbledon) Iesirea lui Hanescu face turneul mai special (video)

ro

28 Jun, 2010 21:26 1588 Marime text
hanescu_rg.jpg

Tenismanul scoţian Andy Murray a declarat că gestul jucătorului român Victor Hănescu, care în meciul cu germanul Daniel Brands, contând pentru turul trei al turneului de la Wimbledon, a scuipat spre spectatori, nu face bine tenisului, dar a precizat că astfel turneul londonez a devenitmaispecial, informează Mediafax.

"Turneul a fost extraordinar. Au fost câteva momente importante, precum sosirea Reginei şi meciul dintre Isner şi Mahut. Apoi amaifost meciul lui Hănescu. Gestul lui nu face bine tenisului, dar a făcut turneul un picmaispecial", a spus Murray, citat de ediţia electronică a cotidianului Daily Express.

Victor Hănescu a fost amendat, sâmbătă, cu 15.000 de dolari pentru comportament nesportiv şi lipsă de combativitate, după ce a scuipat în direcţia unor spectatori, în setul decisiv al meciului cu germanul Daniel Brands, din turul al treilea al competiţiei.

Meciul lui Victor Hănescu, din turul al treilea de la Wimbledon, s-a terminat, vineri, la scorul de 6-7, 6-7, 7-6, 6-3, 3-0 în favoarea lui Brands, când românul s-a retras, după ce în setul trei a avut patru mingi de meci.

Imaginile TV l-au arătat pe Hănescu care scuipa înspre fani, la începutul setului decisiv, după ce sportivul român a fost victima unor injurii venite dinspre tribună. În urma acestui incident, sportivul în vârstă de 28 de ani a părăsit terenul dejocla scorul de 3-0 pentru Brands.

Video cu ieşirea lui Victor Hănescu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii