Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis/Hanescu a iesit din Top 30 ATP

ro

19 Oct, 2009 16:43 880 Marime text

hanescu-2.jpgVictor Hănescu, a pierdut patru poziţii în ierarhia ATP şi ocupă locul 31, conform clasamentului publicat luni de site-ul oficial al forului internaţional. De asemenea, în ierarhia de dublu, singurul român prezent în top 100, Horia Tecău, a coborât şapte locuri, până pe 53.

De remarcat este schimbarea locului trei din ierarhie, sârbul Novak Djokovic revenind pe poziţia pe care o pierduse pe 11 mai în favorea lui Andy Murray. Britanicul, care e accidentat şi a absentat din turnee, ocupă locul4 începând din această săptămână.

Altfel, în această săptămână tenismenii români vor participa la două turnee importante, Stockholm şi Kremlin Cup. În Suedia, la turneul dotat cu premii în valoare de 600.000 de euro, Victor Crivoi îl va întâlni pe italianul Andreas Seppi iar în cazul în care românul se va califica, în turul2 îl va înfrunta pe Robin Soderling, cap de serie numărul 1. La Moscova, turneu dotat cu premii în valoare de 1.000.000 de dolari, Victor Hănescu, favorit numărul 3, îl va întâlni în primul tur pe americanul Wayne Odesnik.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii