Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sumudica a demisionat de la Farul

ro

15 Nov, 2009 21:43 1358 Marime text

Eşecul ruşinos de pe terenul celor de la Râmnicu Sărat, 0-1, i-a fost „fatal" antrenorului Marius Şumudică. Acesta a anunţat că se retrage de la conducerea grupării de pe litoral după doar 14 etape de la instalare. Aflaţi abia pe locul al şselea în clasament, marinarii sunt încă în cărţile promovării dar scandalurile continue şi nesiguranţa financiară a făcut ca atmosfera să nu fie propice performanţei.

În cursul serii de duminică, în urma unei şedinţe a CA al Farul, oficialii constănţeni au decis să îi accepte demisia lui Şumudică, cel care a mai fost la un pas de a fi demis după startul dezastruos de sezon şi înfrângerea de la Botoşani, 1-4, dar atunci s-a revenit asupra deciziei. Până la instalarea unui nou antrenor, Gheorghe Butoiu se va ocupa de echipă. Printre numele care se află deja pe buzele oamenilor din curtea clubului de la malul mării se numără şi cel al lui Sorin Cârţu, tehnician rămas fără echipă după ce a plecat de la Pandurii Tg Jiu.

Altfel, salariile pe luna noiembrie ale staff-ului tehnic, dar şi ale jucătorilor au fost reduse cu 25 de procente din cauza prestaţiilor departe de pretenţii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii