Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

NHL/Senators - Hurricanse 4-2, Kovalev la golul 400 (video)

ro

13 Dec, 2009 19:45 1608 Marime text

nhl_duminica.jpgAlexei Kovalev a devenit al 82-lea jucător din istoria HNL care atinge graniţa celro 400 de goluri marcate în carieră. Rusul celor de la Senators a marcat un hattrick după 16 meciuri în care nu s-a întâlnit cu golul şi şi-a condus echipa către un succes cu 4-2 în meciul cu Hurricanes.

Cu 398 de goluri marcate în carieră înaintea partidei de azi-noapte, Kovalev a marcat pentru 1-0, după 7.48 minute, iar în repriza a treia a intrat în istorie. Cu trei inute înainte de final, profitând de o superioritate, rusul a marcat al şaselea gol al său în acest sezon. În final, când portarul oaspeţilor fusese înlocuit pentru a forţa egalarea, Kovalev a marcat din nou, al 401-lea gol al carierei.

„Este întotdeauna minunat să treci de o astfel de graniţă. Ştiu că trecuseră 14 sau 15 meciuri de când nu mai marcasem, deci puteam să reuşsec acest record mai devreme, dar acum pot uita deja de el", e declarat hocheistul pentru nhl.com.

Rezumat Senators - Hurricanes 4-2:

Primele două formaţii din NHL au avut o zi cel puţin nefastă. Washington a cedat cu 6-3 la Toronto iar San Jose cu 1-2 la Phoenix astfel că în fruntea ligii sunt cinci echipe despărţite de un sigur punct. De înfrângerile conducătorilor de pluton au profitat New Jersey, 4-1 cu Philadelphia, Los Angeles şi Pittsburg, ambele câştigătoare cu 3-2 în faţa celor de la Dallas, respectiv Florida.

Rezultatele de sâmbătă:

nhl_rez_duminica.jpg

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii