Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lasa Sumudica pe Farul?

ro

30 Oct, 2009 21:32 1657 Marime text

Demiterea lui Viorel Hizo după dezastrul din optimile Cupei României a lăsat Rapidul fără antrenor iar principalul candidat pentru a prelua banca tehnică pare a fi chiar tehnicianul actual al FC Farul, Marius Şumudică. Intervievat de postul TV, sport.ro, Şumudică a evitat să de aun răspuns ferm astfel că până luni Farul se poate trezi şi fără preşedinte şi fără antrenor.

"Îmi pare rău pentru domnul Hizo. Atât timp cât nu ai rezultate, eşti contestat şi se iau asemenea decizii. Eu sunt antrenorul Farului, mai am contract un an şi jumătate şi mai multe de atât nu pot spune. Nu pot să dau mai multe declaraţii pentru că sunt sub contract. Însă Rapidul nu se refuză niciodată, ştiţi ce înseamnă Rapidul pentru mine, dar am contract cu Farul. Nu vreau să comentez jocul Rapidului din Cupă. Dar Rapidul are un lot foarte valoros şi are şanse la titlu, poate atinge orice obiectiv. Nu, nu cred că există vreo şansă să fiu duminică pe banca Rapidului. Eu vorbesc mereu cu domnul Copos, dar nu pot să spun dacă m-a sunat astăzi.", a declarat Marius Şumudică la Sport.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dany 30 Oct, 2009 21:26 ce bine ar fii sa plece ..este praf ca antrenor...cu el farul termina la mijlocul clasamentului..nu o sa vedem primele 4 locuri,,pa..pa ..sumi...nu te mai uita inapoi fa-ne si noua un bine..!