Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal (m)/Succes facil pentru HCM

ro

29 Nov, 2009 20:05 976 Marime text

HCM Constanţa continuă evoluţiile perfecte din Liga Naţională. Campionii au trecut la pas de Steaua în ceea ce trebuia să fie derby-ul rundei. Scorul, 30-23 nu-i flatează pe constănţeni, adversarii fiind departe de pretenţiile unei ocupante de loc trei în clasament.

Aşteptat cu real interes, meciul contra Stelei s-a dovedit doar un antrenament cu public. HCM a început perfect şi după 7 minute avea deja un avantaj de trei goluri, Popescu reuşind să ţină poarta închisă în faţa militarilor care au irosit două lovituri de la şapte metri. În minutul 16, partida putea fi considerată drept încheiată după ce perechea Toma - Nicolae a pedepsit orice eroare a defensivei steliste iar scorul a devenit 10-3. Până la pauză, Steaua s-a chinuit să ţină pasul iar HCM să nu obosească prea tare. Scorul înainte de odihnă: 14-8.

Mitanul secund a debutat cum nu se poate mai prost pentru HCM. Timp de şase minute constănţenii n-au mai găsit drumul către gol, de partea cealaltă, Georgescu reuşind să tragă efectiv echipa după el. Surprinşi de replica adversarilor, constănţenii au reacţionat greu şi le-au permis acestora să se aproăie la 18-17 chiar la jumătatea reprizei secunde, numai că efervescenţa bucureştenilor s-a încheiat aici. Toma a luat pentru a n-a oară rolul vioarei întâi şi s-a pus pe marcat goluri astfel că finalul de joc a fost la discreţia Constanţei. Scor final 30-23.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii