Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A) Mutu mai sarac cu un milion de euro?

ro

21 Apr, 2010 21:26 1230 Marime text

adrian-mutu_1265212874.jpgClubul Fiorentina intenţionează să reducă salariul atacantului Adrian Mutu cu 50 la sută, pe perioada suspendării de 9 luni primită de la CONI după cazul de dopaj cu sibutramină, iar această problemă se va discuta la începutul luniimai, într-o reuniune a conducerii, conform Gazzetta delloSport, citată de Mediafax.

"Clubul din Florenţa ar putea să-i micşoreze salariul cu 50 la sută de acum şi până la 29 octombrie, dar această problemă şi altele vor fi abordate la începutul lunii mai, după meciul împotriva lui AC Milan. În acele zile într-o întâlnire între Corvino, Andrea Della Valle, Cognigni, Mencucci şi antrenorul Prandelli vor fi puse negru pe alb planuri tehnice. Deci, şi situaţia lui Mutu", notează cotidianul italian în ediţia de miercuri.

Potrivit sursei citate, Mutu le-a mărturist unor prieteni că îşi doreşte să rămână la gruparea din Florenţa, cu caremaiare contract până în 2012: "«Mă simt dator Florenţei şi echipei Fiorentina». Mutu a spus acest lucru prietenilor săi. A spus acest lucru cu o dublă dezamăgire: faptul că a primit o sancţiune mai mare decât s-ar fi aşteptat şi că a trebuit să lase la greu o echipă ce încearcă să prindă pe final un loc în Liga Europa. Adrian Mutu nu vrea să plece de la Florenţa". Atacantul câştigă 2,2 milioane de euro pe sezon.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii