Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Serie A) Jovetic il lauda pe Mutu

ro

05 May, 2010 18:22 1227 Marime text

mutu-jovetic1234.jpgAtacantul Stevan Jovetici a declarat, pentru ziarul Corrierre dello Sport, că i-ar părea rău dacă Adrian Mutu ar pleca de la Fiorentina la finalul acestui sezon, deoarece jucătorul român e unul dintrei cei care l-au ajutat cel mai mult să se adapteze la echipa italiană, informează Mediafax.

"Mi-ar părea foarte rău dacă Adrian ar pleca, deoarece Mutu a fost, împreună cu Avramov şi Kuzmanovici, unul dintre cei de care am fost cel mai apropiat la Fiorentina. El m-a învăţat multe lucruri. Discutam, executam împreună lovituri libere şi penaltiuri, mi-a explicat mai bine cum să mă poziţionez pe teren. Un mare campion, formidabil.... Eu am obiceiul să dau mingea în adâncime şi apoi să stau să mă uit cum se dezvoltă acţiunea de atac. În schimb, Adrian dă şi pleacă, şi e deja acolo gata să finalizeze la închiderea triunghiului ofensiv. Acum însă învăţ şi eu lecţia asta. Dacă va rămâne voi fi foarte fericit. Şi nu ştiu de ce nu am putea să evoluăm în acelaşi timp pe teren. Totuşi, decizia o ia Prandelli, dar mie mi-ar plăcea", a precizat internaţionalul muntenegrean în vârstă de 20 de ani.

Atacantul Adrian Mutu a fost pus pe lista de transferuri alături de un alt veteran, Vargas, cei doi fiind consideraţi jucători expiraţi pentru planurile de viitor ale grupării italiene.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii