Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Premier League) Grant a parasit-o pe Portsmouth

ro

21 May, 2010 19:00 1877 Marime text

grant_21_05.jpgAntrenorul Avram Grant a anunţat, joi, că demisionează de la gruparea engleză Portsmouth, după ce a eşuat în tentativa menţinerii echipei în Premier League, informează Mediafax. "După ce m-am gândit mult şi, ţinândcontde circumstanţe, voi lua o direcţie diferită", a declarat tehnicianul israelian, într-o scrisoare deschisă transmisă suporterilor.

Grant, venit în noiembrie, a reuşit să ducăechipaPortsmouth în finala Cupei Angliei, în week-end-ul trecut, cu Chelsea, în ciuda retrogradării în liga secundă.

"A fost un an dificil şi complex, dar în acelaşi timp, a fost o experienţă magnifică şi care mi-a adus mult la nivelpersonalşi profesional. Această plecare este una dintre cele mai dificile din cariera mea fotbalistică", a declarat Grant. Cu datorii de peste 150 de milioane deeuro, Portsmouth a devenit în ianuarie primul club din istoria Premier League plasat în redresare judiciară. În lipsa venirii rapide a unui antreprenor, clubul ar putea dispărea. Grant a fost contactat de mai multe cluburi, între care şi West Ham, în căutarea unuinouantrenor după plecarea lui Gianfranco Zola.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii