Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga III Viitorul a ramas lider in Seria II

ro

16 Oct, 2009 22:02 826 Marime text

Jucătorii patronaţi de Gică Hagi au reuşit un nou succes facilţa unei alte echipe din judeţ, CS Eforie şi se menţine în fruntea clasamentului cu şanse reale la promovare.

Partida disputată astăzi la Ovidiu a avut puţine emoţii, calitatea jocului fiind influenţată de ploaia insistentă care a căzut pe toată durata partidei. Elevii lui Iancu Guda au început tare şi după doar cinci minute debutantul Durbac l-a învins pe Gâdac finalizând o acţiune spectaculoasă a golgheterului Chiţu. Eforie a replicat imediat prin Niţă, dar marile oportunităţi ale primului mitan au apărut tot la poarta oaspeţilor, Răvoiu, Crişan şi... Croitoru (care a fosu aproape de un autogol spectaculos), întebuinţăndu-l serios pe Gândac. Efervescenţa ofensivă s-a stins însă după doar 25 de minute, până la pauză cele două combatante preferând să se „înghesiue" la mijlocul terenului.

După odihnă, ocaziile s-au rărit şi mai mult la poarta gazdelor, cei din Eforie părând mai interesaţi de evitarea unui eşec ruşinos decât de o egalare care nu ar fi ajutat pe nimeni. Gândac în schimb a fost din nou luat la ţintă de atacanţii Viitorului, iar golgheterul Chiţu a punctat pentru 2-0 cu patru minute înainte de final după o altă acţiune de efect, semnată de data aceasta de Guda.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii