Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga I) Moldova importa spanioli

ro

11 Jul, 2010 19:51 2119 Marime text
goal2.jpg

După Bodipo, de la Deportivo La Coruna, şi fostul antrenor al "galacticilor" - Lopez Caro, vasluienii au încă trei ţinte din Primera Division, informează Mediafax. 

Finanţatorul clubului FC Vaslui, Adrian Porumboiu, susţine că lotul formaţiei sale se va întări, în cantonamentul din Olanda, cu trei jucători, printre care un portar, toţi evoluând în prima ligă din Spania. "Suntem în tratative cu trei jucători importanţi din Primera Division, care se vor alătura lotului în cantonamentul din Olanda. Avem discuţii avansate cu un portar cu experienţă, care evoluează la o echipă de primă mână din Spania. Sperăm ca, în câteva zile, el să semneze contractul şi să vină sub formă de împrumut pentru un an, cu posibilitatea de a deveni definitiv jucătorul nostru. De altfel, cel mai probabil astăzi, încă un jucător de clasă va ajunge sub conducerea lui Lopez Caro", a spus duminică Porumboiu.
Finanţatorul grupării moldave a mai adăugat că fostul portar al Stelei, Cosmin Vâtcă, a semnat un acord cu clubul din Vaslui, la fel ca atacantul Rodolfo Bodipo, sosit de la Deportivo la Coruna, care va îmbrăca tricoul galben-verde cel puţin un an, cât prevede contractul de împrumut.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii