Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (Liga I)/Milanov la Vaslui, Jovov a refuzat Steaua

ro

13 Jan, 2010 17:38 1501 Marime text

milanov.jpgFundaşul bulgar Jivko Milanov va semna un contract cu FC Vaslui, după ce oficialii lui Levski Sofia au acceptat oferta în valoare de 350.000 de euro înaintată de gruparea patronată de Adrian Porumboiu.

Potrivit presei bulgare, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a părăsit deja cantonamentul lui Levski de la Kavarnaşi a plecat la Sofia, de unde urmează săse îndrepte cătreRomânia. Milanov a debutat la Levski în 2002, a bifat până acum 206 jocuri şi a înscris de 10 ori pentru echipa sofiotă şi are 14 selecţii în selecţionata bulgară.

Un alt fotbalist bulgar dorit în Liga I, mjlocaşul Hristo Iovov, a refuzat oferta Stelei şi a semnat un nou contract cu Levski Sofia, chiar dacă oferta bulgarilor a fost una mai mică decât cea venită din România. Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani s-a aflat săptămâna trecută în România, unde a discutat cu Mihai Stoichiţă, iar în weekend tehnicianul Stelei a mers la Sofia pentru a-l convinge să evolueze pentru gruparea din Ghencea, însă decizia patronului stelist de a adduce fotbalişti cu contracte pe jumătate de an a cântărit decisive în alegerea făcută de mijlocaş. El doarea un contract pe un an şi jumătate, lucru inacceptabil pentru Gigi Becali.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii