Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal/Liga I Dayro inapoi la Steaua

ro

07 Oct, 2009 21:23 872 Marime text

Columbianul Dayro Moreno a revenit astăzi la echipa mare a Stelei şi a efectuat primul antrenament sub comanda tehnicianului Mihai Stoichiţă, după ce o perioadă de o lună şi jumătate a jucat la formaţia secundă din Ghencea.

Moreno nu s-a prezentat la reunirea Stelei, apoi a absentat de la antrenamente aproximativ o lună. Mijlocaşul s-a înţeles în cele din urmăcu oficialii Stelei şi a acceptat să joace la echipa a doua a clubului, dar şi să îi fiemicşorat salariul pentru că a lipsit nemotivat.

Fostul tehnician al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, a declarat în nenumărate rânduri că nu se poate baza pe Dayro pentru că nu era pregătit, dar, cu toate acestea, patronul Gigi Becalia cerut ca jucătorul să fie trecut pe lista UEFA. După demiterea lui Bergodi, noul antrenor Mihai Stoichiţă a anunţat că îl va urmări şi Dayro, iar în cel mai scurt timp acesta va fi chemat la prima echipă.

Mijlocaşul ofensiv a fost vedeta echipei secunde a bucureştenilor care ocupă un surprinzător loc 3 în seria A a ligii secunde.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii