Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (KNVB Beker)/PSV umilita acasa de Feyenoord (video)

ro

28 Jan, 2010 10:15 1500 Marime text

kvbn.jpgAlertă de gradul zero în Olanda. În sferturile Cupei Olandei s-au întâlnit PSV Eindhoven şi Feyenoord Rotterdam, rivale de moarte şi echipe susţinute de suporteri fanatici. Organizatorii au luat măsuri speciale pentru ca acest meci să se poată juca, iar Feyenoord a obţinut un succes neaşteptat. Liderul din Eredivisie, neînvins de 39 de meciuri, a cedat jenant, scor 0-3, în urma unui meci în care oaspeţii au fost mereu vioara întâi. El Ahmadi a deschis scorul în minutul 20 după o fază la care se putea acorda penalty şi eliminare, iar Van Bronkhorst a pus la vinclu o torpilă de la 35 de metri (34'). După pauză, oaspeţii au preferat contraatacul iar acelaşi El Ahmadi a mai psins o dată pe picior greşit întreaga defensivă a lui PSV şi a stabilit scorul final la 0-3.

Ajax a fost la un pas să fie eliminată de fostul adversar al lui Dinamo, NEC Nijmegen. „Lăncierii" au deschis scorul prin De Zeeuw (43') şi păreau scăpaţi în câştigători după eliminarea lui Heubach (58') numai că Vleminckx a egalat cu doar 7 minute înainte de final. La trei minute de la startul prelungirilor, Van Eijden a provocat rumoare pe Amsterdam Arena, Ajax fiind nevoită să joace măcar pentru egalare. A reuşit-o Alderweireld (112'), şi după a doua eliminare din tabăra oaspeţilor, Sarpong (114'), De Jong marcat golul victoriei (114')

Tot aseară, Twente a învins Sparta, 4-0 (d), şi divizionara secundă Deventer a provocat surpriza eliminând-o pe NAC chiar la Breda, scor 2-1.

Rezumat PSV - Feyenoord 0-3

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii