Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Klose, la fel de bun ca Pele

ro

28 Jun, 2010 01:07 1496 Marime text

klose.jpgAtacantul naţionalei Germaniei, Miroslav Klose, cu 12 reuşite, l-a egalat pe jucătorul brazilian Pele în clasamentul golgheterilor la turneele finale ale Cupei Mondiale, după ce, duminică, a înscris un gol în partida cu reprezentativa Angliei, din optimile de finală, câştigată cu scorul de 4-1, informează Mediafax.

Klose, care se află la a treia participare la un turneu final, a înscris cinci goluri la Cupa Mondială din anul 2002, performanţă repetată patru animaitârziu, la turneul organizat chiar în Germania. La actuala ediţie a Cupei Mondiale, din Africa de Sud, Klose amaireuşit un gol, în partida cu Australia, câştigată cu scorul de 4-0, din cadrul grupei D. Miroslav Klose, în vârstã de 32 de ani, este singurul fotbalist din topul celormaibuni 20 de marcatori la Cupa Mondială care mai poate doborî recordul deţinut de brazilianul Ronaldo, marcator a 15 goluri la turneele finale din 1998, 2002 şi 2006. Ronaldo este urmat în topul marcatorilor de germanul Gerd Muller - 14 goluri, şi francezul Just Fontaine - 13 goluri.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Africa de Sud, după ce s-a impus, cu scorul de 4-1 (2-1), în faţa echipei Angliei, într-un meci disputat, pe stadionul "Free State" din Bloemfontein.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii