Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal (CM) Felipe Melo atacat de suporterii brazilieni

ro

04 Jul, 2010 21:19 1799 Marime text
melo.jpgMijlocaşul Felipe Melo, care a dat un autogol şi a primit cartonaşul roşu în meciul cu Olanda, scor 1-2, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, a fost insultat la revenirea acasă a delegaţiei Braziliei, informează Datasport, citat de Mediafax. 

Delegaţia braziliană a ajuns la Rio de Janeiro la ora locală 2.05 şi a fost aşteptată de aproximativ 100 de suporteri, de jurnalişti şi de mulţi agenţi de pază. Jurnaliştii prezenţi la aeroport au vrut să-l intervieveze pe Felipe Melo, care era insultat de fani, dar acesta nu a vorbit cu presa. Mijlocaşul brazilian a profitat de "o schemă" a colegilor săi Juan şi Thiago Silva pentru a evita presa şi, protejat de câţiva agenţi de pază, a părăsit aeroportul.
Singurele aplauze au venit pentru portarul Julio Cesar, care nu a putut să-şi stăpânească lacrimile în faţa camerelor de luat vederi. "Sunt extrem de emoţionat şi le mulţumesc tuturor suporterilor. Acum suntem cu toţii trişti, deoarece am fi vrut să câştigăm al şaselea titlu mondial", a declarat Julio Cesar, care a fost apoi îmbrăţişat de mama sa.
O parte a delegaţiei braziliene, printre care şi selecţionerul Carlos Dunga, şi-a continuat drumul până la Sao Paulo, unde a ajuns în jurul orei locale 4.45. Aproximativ 300 de fani i-au aşteptat pe brazilieni la aeroport, dar nu s-au putut apropia de vedetele Kaka, Robinho sau Luis Fabiano. După semnalele venite de la Rio de Janeiro, la Sao Paulo s-au luat măsuri de securitate multmaistricte, iar jucătorii au părăsit aeroportul utilizând ieşiri secundare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii