Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis, tot mai departe de titlu

ro

27 Mar, 2010 03:29 1416 Marime text

cvm_24_03.jpgAducerea lui Viktor Sidelnikov, antrenor ce a câşticgat Liga Campionilor, nu a schimbat situaţia în tabăra celor de la Clib Volei Municipal Tomis Constanţa. Echipa de pe litoral a cedat fără drept de apel, scor 0-3, jocul cu Remat Zalău, partidă programată în primul turneu din seria de patru care vor stabili campioana României la volei masculin.

Constănţenii nu au avut replică în primul set, adjudecat de Remat cu scorul de 25-16 pentru ca, în actul secund să dea cu piciorul la patru mingi de set. După ce au condus cu 24-20, constănţenii au reuşit contraperformanţa de a ceda setul cu 25-27. Ultimul act a fost echilibrat până la al doilea timp tehnic de odihnă atunci când, Remat conducea cu 16-13. În ciuda eforturilor lor, „tomitanii" nu au putut face nimic deosebit pe final de set şi au cedat în cele din urmă şi parţialul trei, 22-25.

Tomis rămâne pe locul trei în clasament dar, se depărtează la două puncte de Dinamo care, în primul meci al turneului, a dispus de Unirea Dej cu scorul de 3-1. Pe locul doi se află Remat Zalău, 11, puncte, cu unul mai mult decât Tomis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii