Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Box/Pacquiao si Mayweather, in ring pe 13 martie

ro

11 Jan, 2010 16:48 2147 Marime text

box.jpgProtagoniştii meciului secolului revin în ring la jumătatea lunii martie dar fiecare are programat un meci cu un adversar diferit. Informaţia a apărut astăzi în presa britanică care susţine că deţinătorul titlului WBO, Manny Pacquiao va boxa cu americanul Joshua Clottey, pe stadionul formaţiei Texas Cowboys din Arlington (SUA).

De partea cealaltă, campionul WBC a anunţat la rându-i că va boxa în aceeaşi seară cu un adversar rămas încă incert, pe lista pugilistului retras în 2008 fiind Paulie Malignaggi, Nate Campbell sauKermit Cintron.

Meciul dintre Pacquiao şi Mayweather ar fi trebuit să se dispute pe 13 martie. Echipele celor doi boxeri se înţeleseseră pentru împăţirea bursei de meci în proporţii egale. Această disputăputea avea cele mai mari încasări în sistemul pay-per-view, depăşind recordul de 2,44 de milioane de accesări înregistrate tot la un meci al lui Mayweather, cel cu Oscar de la Hoya, din anul 2007.

Presa a speculat că meciul dintre Manny Pacquaio şi Floyd Mayweather ar fi putut avea o bursă de aproximativ 65 de milioane de dolari, aceasta fiind practic cea mai mare sumă din istoria pugilismului. Pentru această întâlnire echipa Yankees din New York şi-a pus deja arena la dispoziţie, cu o capacitate de 50.000 de locuri. Meciul a căzut în urma unor neînţelegeri legate de o testare antidoping astfel că fiecare dintre pugilişti şi-a ales alt adversar. De remarcat că Mayweather a revenit în box cu intenţia de a boxa cu Pacquiao însă până la urmă a acceptat să dispute şi alte partide.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii