Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alibec poate debuta official la Inter

ro

09 Jan, 2010 14:10 1690 Marime text

alibec2.jpgAtacantul constănţean Denis Alibec a fost convocat de antrenorul Jose Mourinho pentru prima dată în lotul lui Internazionale Milano pentru un meci oficial, cel cu Siena, din etapa a 19-a a Serie A.

Fostul atacant al Farului Constanţaa fost transferat la Inter Milano la începutul lunii iulie 2009, iar de atunci a evoluat constant pentru echipa secundă a campioanei Italiei. El a fost chemat prima dată la echipa de seniori în luna noiembrie, când a şi evoluat într-un meci amical, cu FC Vaduz, în care a fost coautor la ambele goluri ale formaţiei sale. Internaţionalul român Under 19 a făcut parte şi din lotul pe care tehnicianul lui Inter Milano, Jose Mourinho, l-a convocatpentru meciul amical jucatsâmbătă, în Arabia Saudită, în companiaformaţiei lui Mirel Rădoi, Al Hilal.

Din lotul de 19 jucători cu care Inter va aborda meciul cu formaţia lui Paul Codrea lipseşte căpitanul echipei naţionale a României, Cristian Chivu, operat la cap miercuri seara, după accidentarea suferită în meciul cu Chievo. El va lipsi de pe teren pentru o perioadă de minim 3 luni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii