Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea colindelor Asociaţia „Suflete Deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL împart copiilor zâmbete şi daruri (galerie foto)

ro

19 Dec, 2016 00:00 2379 Marime text
Începând cu 10 decembrie, pentru Asociaţia „Suflete Deschise” şi Arimex Comexim 2000 SRL, societate care oferă hrana zilnică pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, celor de la Spitalul de Boli Infecţioase şi celor de la Spitalul CFR, a început vremea colindelor şi a darurilor.

În acest sens, l-au convins pe Moş Crăciun să vină mai des la micuţii internaţi în spital. Astfel, Moşul va împărţi copiilor, zi de zi, până pe 25 decembrie, nu numai cuvinte duioase, încurajări, zâmbete, ci şi o mulţime de dulciuri, fructe, creioane colorate, cărţi de desenat, din care cei mici vor afla despre Naşterea lui Iisus.
 
Micuţii au rămas plăcut surprinşi de momentul întâlnirii cu Moş Crăciun, uitând de suferinţă şi de lacrimi. Unii l-au tras de barbă, pentru a se convinge că nu este falsă, alţii i-au spus poezii şi i-au cântat. Şi părinţii s-au bucurat la fel de mult când Moşul a intrat în salon. Au pus mâna pe telefoane şi au imortalizat momentul întâlnirii cu Moş Crăciun.
 
Sâmbătă, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi din România, salariaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL şi voluntari ai Asociaţiei „Suflete Deschise” i-au înduioşat cu frumoasele colinde pe toţi pacienţii internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Acestora li s-a alăturat şi preotul Gigi Cristea, parohul spitalului, care, printre colinde, a împărţit şi binecuvântări şi iconiţe cu Maica Domnului. „Este al şaselea an de când, împreună cu societatea Arimex Comexim 2000, colindăm pacienţii Spitalului Judeţean”, ne-a spus Andrei Pătraşcu, reprezentantul Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi din România.
 
„În numele tuturor pacienţilor, personalului medical, vizitatorilor, mulţumim tuturor colindătorilor pentru Vestea Minunată pe care au adus-o, veste care a înmuiat inimile tuturor. Fermecătoarele colindele au răsunat, făcând ca întreg spitalul să se înalţe la cer de emoţie. Având în vedere iubirea milostivă şi smerită a Domnului Hristos pentru fiecare fiinţă umană, prezenţa tainică a Lui în oamenii săraci şi smeriţi, în oamenii aflaţi în suferinţă, aflaţi în dificultate, singuri sau neajutoraţi, în aceşti fraţi prea mici ai Săi, uitându-ne în ochii înlăcrimaţi ai celor aflaţi pe albul pat, putem mărturisi că, într-adevăr, aseară, Hristos a fost colindat!“, a declarat reprezentantul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, Preda Petre.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii