Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei, nu vrei, la mall ajungi! (video)

ro

03 Nov, 2010 03:30 1804 Marime text

Primarie_in_Mall3.jpgAtenţie, constănţeni! Vă rugăm lăsaţi televizoarele deschise! Vom transmite un comunicat important pentru comunitate! Primăria şi-a mutat ghişeele de relaţii cu cetăţenii în Mall! Da, nu e nicio glumă! Vrei să-ţi schimbi buletinul sau să plăteşti taxele şi impozitele la bugetul local? Nimic mai simplu! Te duci la ... mall! La Constanţa, sărăcia poartă tichie cu mărgăritar. Că, deh, ce le lipsea pensionarilor care vin să achite impozitul pe casă sau tinerilor care au nevoie de un act de la Primărie? Să ia la pas mallul, să se rătăcească de trei ori prin ditamai construcţia până să ajungă la ghişeu, iar apoi să stea patru ore la coadă la ghişeu, în loc de două, cât aşteptau în vechile sedii ale municipalităţii. Raţionamentul acestei mutări este simplu pentru edil.

Primarie_in_Mall1.jpgVechile sedii erau insalubre şi nespaţioase, bani pentru renovări nu sunt, iar aici chiria e moca. Chiar zero, în spiritul bunelor relaţii dintre primărie şi patronii mallului, construit cu atâta scandal în parcul Tăbăcărie. Numai că cetăţenii nu sunt deloc mulţumiţi de ideea extravagantă a edililor constănţeni. Care, probabil s-au gândit că pensionarii nevoiaşi sau tinerii fără speranţe de viitor care vin să achite dările se mai învelesc niţel dacă, în drumul spre ghişeu, îşi clătesc ochii prin vitrinele magazinelor de lux cu preţuri exorbitante din mall.

Astfel că spaţiile generoase din mall, multe rămase goale după ce tot mai mulţi agenţi economici au renunţat din cauza chiriilor mari au ajuns pe mâna Serviciilor din Primărie şi Consiliul Judeţean. Deocamdată, gratuit. Dar pentru cât timp?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii