Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voluntarii, la control (video)

ro

14 Apr, 2011 03:44 1734 Marime text
ANALIZA_VOLUNTARI3.jpg

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu-Iorga Palaz, a pus la dispoziţia primariei 20 de voluntari care sa ajute la distribuirea pachetelor pentru pensionari . În loc să aprecieze ajutorul primit, primarul Radu Mazare a pus mai multe condiţii. Una dintre ele este ca voluntarii să aibă analizele medicale la zi.

După ce prefectul Claudiu-Iorga Palaz a pus la dispoziţia primarului Radu Mazăre 20 de voluntari , care să ajute la distribuirea pachetelor pentru vârstnici, edilul a cerut prefectului trimiterea oamenilor la instruire, la punctul de pe strada Duiliu Zamfirescu, însă nu oricum ci cu analizele medicale la zi. La rândul său prefectul Claudiu-Iorga Palaz, i-a cerut edilului lista cu toţi cei care au împărţit până acum pachete pentru a vedea dacă au avut analizele la zi aşa cum s-a cerut pentru voluntarii oferiţi de instituţia prefectului .

Voluntarii au declarat ca sunt dispusi sa faca tot ce la sta în putinta pentru ca batranii sa nu mai fie nevoiţi să stea la cozile umilinţei.

Demersul reprezentantului Guvernului în teritoriu vine după ce, până acum, bătrânii au fost nevoiţi să aştepte ore în şir la cozile umilitoare pentru a primi pachetele cu alimente. Prefectul doreşte astfel să repare modul deficitar în care primăria gestionează distribuţia ajutoarelor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii