Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce le-a transmis elevilor Primarul Nicolae Matei a dat startul noului an şcolar (galerie foto)

ro

17 Sep, 2013 00:00 2367 Marime text
Patru grădiniţe - „Peştişorul de aur”, „Lumea Florilor”, „Veseliei”,  „Albatros”, patru şcoli – nr. 1, nr. 2, nr. 3 şi „Peninsula” şi Liceul „Lazăr Edeleanu” au primit, ieri, ghiozdane din partea Primăriei Năvodari.

În fiecare an, în prima zi de şcoală, elevii din toate unităţile şcolare din Năvodari primesc ghiozdane echipate cu cele necesare. Tradiţia a fost respectată şi în acest an. Primarul Nicolae Matei, însoţit de toţi consilierii locali, a dat startul noului an şcolar, vizitând toate unităţile şcolare din oraş: şi grădiniţele, şi şcolile generale, şi liceul. La festivităţile organizate, edilul-şef le-a urat elevilor un an plin de reuşite. „Până acum am reuşit să facem reparaţii în unele unităţi de învăţământ, dar pe viitor vom face în mai multe. Dar şi aşa toate grădiniţele şi şcolile din oraş sunt pregătite pentru anul şcolar, oferind condiţii bune.

Voi să învăţaţi că poate într-o zi unul dintre voi va ajunge preşedintele României”, le-a transmis tuturor Nicolae Matei, care şi-a amintit cu nostalgie de anii lui de şcoală. Şeful administraţiei locale le-a promis cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor că vor beneficia şi în continuare de sprijin. Astfel, în prima zi de şcoală, elevii din oraşul Năvodari au găsit în bănci câte un ghiozdan plin cu rechizite. Fiecare ghiozdan conţine 10 caiete de română şi 10 de matematică, pixuri, creioane culori şi un penar. De altfel, primăria a distribuit în unităţile de învăţământ din oraş  5.000 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev. Încă de la începutul mandatului, edilul a încurajat educaţia şi performanţa, oferindu-le, an de an, tuturor elevilor, de la mic la mare, rechizite şi ghiozdane. Astfel, părinţii elevilor sunt scutiţi şi anul acesta de cheltuieli.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii