Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Chirondojan „La Consiliul Judetean era mai multa munca decat este la Local"

ro

26 Mar, 2009 02:42 2699 Marime text

DECUPAJ_Chirondojan_Vasile__02.jpg„Acolo făceam mai mult teren, aveam o mulţime de reclamaţii", susţine consilierul PSD

Consilier local de aproape patru luni, de când a preluat mandatul de la Antonella Marinescu, ajunsă la Camera Deputaţilor, Vasile Chirondojan consideră că „este bine să ne meargă şi afacerile, pentru ca în Consiliul Local Municipal să ne facem treaba cum trebuie şi să nu urmărim alte interese". Consilier judeţean în mandatul 1996 - 2000, Chirondojan a fost arbitru internaţional timp de 20 de ani, arbitrând peste 30 de meciuri internaţionale pe toate continentele, fiind cunoscut mai degrabă ca proprietarul Complexului Cleopatra din staţiunea Mamaia, decât unul dintre cei nou veniţi în CLM.

Care este relaţia pe care o aveţi cu colegii dvs.? Dar cu primarul Mazăre?
Sunt de puţin timp în Consiliul Local, dar mă înţeleg bine cu toţi, indiferent de coloratura politică. Nu am de ce să nu am o relaţie bună cu colegii mei, mai ales că eu toată viaţa am lucrat cu oamenii. Şi cu primarul mă înţeleg bine, mai ales că am avut contact cu dânsul şi prin munca mea în turism, prin faptul că sunt asociat unic la Complexul Cleopatra. Dacă nu avem oameni „bogaţi" la conducerea oraşului, nu facem nimic, iar domnul Mazăre face treabă bună la Constanţa.

Chirondojan_Vasile_02.jpgCum vă merg afacerile?
Merg bine. Este de dorit să ne meargă bine, astfel încât în Consiliu să ne facem cum se cuvine treaba, pentru a nu urmări alte interese. Fiecare trebuie să pună osul la bătaie, indiferent din ce partid este.

Ce proiecte de hotărâri intenţionaţi să propuneţi în perioada următoare?
Am în plan elaborarea unui proiect în vederea asfaltării falezei, unde nu s-a mai făcut nimic de 30 de ani. Susţin şi păstrarea destinaţiei spaţiilor verzi, pentru că avem nevoie şi de aer, nu numai de construcţii. Este foarte bine că se fac şi parcări, ştiu că se va face o parcare mare chiar aici, la Perla,  ceea ce îmi aduce beneficii şi mie. Aştept să se dea plajele administraţiei publice locale, trebuie să se reglementeze această problemă.

V-aţi dori să figuraţi pe lista consilierilor din mandatul 2012 - 2016?
Da, chiar îmi doresc.


Cum este munca de la Consiliul Judeţean, comparativ cu cea de  la Consiliul Local?
Când am fost consilier la judeţ eram secretarul comisiei juridice şi aveam foarte multe reclamaţii din teritoriu. Mereu eram pe drumuri, făceam mult teren. Era mult mai multă muncă decât este acum la Consiliul Local.

{mos_ri:Vasile Chirondojan}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • linia II ITC 26 Mar, 2009 10:25 poate ne povesteste dl. consilier cum a furat echipamentul sportiv al jucatorilor de rugby de la clubul Constructorul. Rusine pentru acest individ lipsit de educatie si caracter.
  • Curiosul 26 Mar, 2009 07:30 Nu cumva sunteti in contradictie intre afirmatii si realitate? Este nevoie de spatii verzi si parcari? Totusi aveti (prin sotie)3 terenuri propuse in comasare pe strada Banu Mihalcea (nr, 13, 15 si 17)EXACT PE LOCUL DE PARCARE AMENAJAT DE PRIMARIE PENTRU 150 DE APARTAMENTE. Astept reactii si comentarii.