Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urgentele spitalelor functioneaza normal

ro

26 Apr, 2003 00:00 868 Marime text

In Sanatate se munceste de Paste

Serviciile de urgenta ale spitalelor din Constanta, Medgidia, Mangalia, Harsova, dar si Ambulanta vor functiona, de sarbatori, in program normal. Directorul interimar al Directiei Judetene de Sanatate Publica Constanta, doctor Camelia Ciobotaru, a precizat faptul ca toate unitatile sanitare din judet vor asigura asistenta medicala in regim de permanenta prin liniile de garda, atat cu medici primari, cat si cu medici specialisti.

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic de Urgenta (Policlinica I) si ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Municipal Constanta (Policlinica numarul doi) vor fi deschise in zilele de 29-30 aprilie si dupa 5 mai, intre orele 8,00 si 20,00.Centrul de Transfuzie a Sangelui nu are program de recoltare in perioada 26-28 aprilie.

Farmacii deschise

O serie de farmacii din Constanta vor lucra de sarbatori. Astfel, farmaciile Miga, Sensy, Euro SRL vor fi deschise in perioada 26 aprilie - 5 mai, in program non-stop. Restul farmaciilor din judet vor fi inchise in zilele de 27 aprilie si 1 mai. In perioada 28 aprilie si 2 mai 2003, acestea vor functiona in program de week-end.

CAS semneaza retetele compensate

In zilele de 29 si 30 aprilie, precum si pe 2 mai, intre orele 9,00-13,00, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate va avea un serviciu permanent in vederea semnarii retetelor compensate mai mari de doua milioane lei.

Electrica nu are program

ELECTRICA anunta consumatorii sai ca, in perioada sarbatorilor de Paste, casieriile vor fi inchise. Prima zi dupa sarbatorile pascale in care se vor deschide casieriile este luni, 5 mai 2003.

RAJA isi modifica programul de lucru

Avand in vedere apropierea sarbatorilor de Paste si a zilei de 1 Mai, Regia Autonoma Judeteana de Apa isi va modifica programul de lucru pentru casierii. Astfel, in judetul Constanta casieriile vor functiona in program normal in zilele de 29 si 30 aprilie, iar in zilele de 28 si 1 mai, acestea vor fi inchise. In judet, casieriile vor fi inchise de pe 28 aprilie pana pe 2 mai. In aceeasi perioada, RAJA a organizat echipe de lucru care sa asigure permanenta in cazul interventiilor.

Directia de Munca are deschis

In perioada 26 aprilie - 4 mai, Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Directia Generala de Munca si Solidaritate Sociala Constanta si Casa Judeteana de Pensii Constanta asigura serviciu de permanenta la parterul cladirii, la poarta principala, telefon 612597.

Magazine deschise

Sarbatorile de Paste nu vor insemna zile libere pentru toata lumea. Astfel, vor exista cateva magazine deschise pentru cei care vor sa se pregateasca de sarbatoare pe ultima suta de metri sau pentru cei care aceasta nu este decat o zi ca oricare alta. Astfel, majoritatea magazinelor cu program non-stop isi vor confirma statutul si vor avea deschis fie in toate zilele, fie in program scurt de duminica. Oricum, pentru o informare corecta a clientilor, majoritatea au deja lipite afise cu noile orare de functionare. De exemplu, Aliment Murfatlar anunta ca punctele alimentare non-stop din zonele Doi Cocosi, Antoniadis, Mercur, Balada si Tic-Tac vor ramane deschise conform programului normal. La fel si magazinul Grand, care va ramane deschis pentru cumparatorii intarziati.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii