Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un strop de bucurie şi fericire Daruri de la Rompetrol Rafinare pentru 60 de copii din familii defavorizate din Năvodari (galerie foto)

ro

22 Dec, 2016 00:00 4052 Marime text
Şaizeci de copii a căror viaţă este marcată de lipsuri şi greutăţi, de sărăcie şi neajunsuri au avut parte, ieri, în pragul Crăciunului, de o surpriză plăcută. Ca în fiecare an, angajaţii Rompetrol Rafinare au readus zâmbetele pe feţele micuţilor, oferindu-le daruri, dulciuri şi alimente, dar şi un strop de bucurie înainte de sărbători.
 
În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, angajaţii Rompetrol Rafinare intră în rolul lui Moş Crăciun şi pregătesc cadouri pe care le oferă copiilor cu o situaţie materială grea. Aşa au procedat şi în acest an. Au fost strânse sute de pungi de cadouri pentru copii de toate vârstele. Destinatari au fost 60 de copii proveniţi din familiile nevoiaşe aflate în atenţia Primăriei Năvodari. Evenimentul a avut loc ieri, la cantina socială a Primăriei Năvodari, care a fost amenajată festiv: un brad frumos împodobit, beteală, beculeţe, fără a lipsi, desigur, pungile pline cu dulciuri, jucării, fructe şi sucuri.
 
Înainte de a-şi primi darurile, toţi cei invitaţi au participat la un spectacol de colinde, pregătite şi interpretate de elevii şcolilor din Năvodari. Fericirea şi entuziasmul se citeau pe chipurile celor mici odată cu descoperirea fiecărei jucării, portocale sau ciocolate. Angajaţii Rompetrol Rafinare le-au promis micuţilor că surprizele vor continua şi în anii viitori.
 
Coordonatorul acţiunii a fost Loredana Creţu, manager administrativ în cadrul Rompetrol Rafinare SA. „În fiecare an, angajaţii Rompetrol se mobilizează şi au grijă de copiii sărmani. Este un gest frumos şi, de la an la an, acţiunea noastră are un tot mai mare impact. Ne bucurăm că le-am făcut o bucurie acestor copii în pragul sărbătorilor”, a declarat Loredana Creţu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii