Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandalurile se ţin lanţ Un constănţean nu mai are linişte din cauza vecinilor petrecăreţi (galerie foto)

ro

01 May, 2015 00:00 2299 Marime text
Un constănţean a ajuns la capătul puterilor din cauza vecinilor săi, care i-au transformat viaţa într-un calvar. Muzică la maximum până târziu în noapte, ţipete, înjurături, petreceri transformate în scandal, gălăgie şi multă mizerie. Aşa arată viaţa constănţeanului Adrian Gheorghe Stoica, ce se plânge că vecinul său, Sever Mustafa, îi face zile fripte.
 
„Locuiesc într-un imobil, proprietate proprie, situat pe strada Cibinului nr. 17. A doua jumătate a imobilului, compusă din două camere, este administrată de Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa. Aici locuieşte, de 15 ani, Mustafa Sever. Înainte, aici au locuit părinţii acestuia. Vreau să vă spun că din cauza vecinului Sever M. nu mai am o viaţă liniştită. Petrecerile se ţin lanţ, muzica se aude toată noaptea, se adună mai multe persoane şi fac gălăgie, înjură. Am apelat de nenumărate ori şi la Secţia 3 de Poliţie. Mustafa Sever şi familia sa au primit şi avertismente, şi amenzi, dar nu s-au liniştit“, ne-a povestit Adrian Gheorghe Stoica.
 
Constănţeanul a depus nenumărate sesizări la secţia 3 de Poliţie, atât în scris, cât şi telefonic. Oamenii legii au precizat că i-au adus la cunoştinţă lui Mustafa Sever „prevederile legale în ceea ce priveşte respectarea normelor de convieţuire socială, precum şi actele normative ce reglementează şi sancţionează aceste aspecte“. „Vă recomandăm, ori de câte ori au loc astfel de incidente, să apelaţi la 112, pentru luarea măsurilor ce se impun în timp util“, au transmis oamenii legii în răspunsul trimis lui Adrian Gheorghe Stoica, în urma petiţiei înregistrate la Secţia 3 de Poliţie pe data de 10 martie a acestui an.
 
Mioara Rodica Vâlcov, directorul Direcţiei Administrare Imobile din cadrul Regiei Autonome Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa, a precizat, la rândul său, că M. Sever nu deţine un contract de închiriere. „Familia sa locuieşte fără contract în acel imobil. În luna mai, îl vom evacua“, a declarat Mioara Rodica Vâlcov.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii