Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultimele rămăşiţe, strânse ieri de muncitori Ce preţuri se practicau în Bamboo-ul demolat (galerie foto + document)

ro

19 May, 2011 02:57 3899 Marime text
cap_7.jpgDupă ce marţi clubul Bamboo din Mamaia a fost pus la pământ de muncitorii cu care MDRT are contract, ieri, acţiunea a continuat. Până noaptea târziu, muncitorii au strâns ultimele rămăşite ale celui care a fost pentru nici două săptămâni atracţia de pe litoral a tinerilor cu mulţi bani.

Printre tone de material lemnos, copertine, polistiren şi multe altele, la faţa locului am găsit şi câteva meniuri care au scăpat de lama buldozerului. Dacă nu aţi avut când să treceţi pragul unuia dintre cele mai râvnite cluburi de pe litoral, vă vom arăta în continuare cam de câţi bani ai nevoie pentru a te distra pe cinste, după cum spun unii, alături de nume grele ale show-biz-ului românesc.

bamboo_2.jpgCel mai scump produs din meniul pe care îl aveau la dispoziţie cei care frecventau acest club era o sticlă de 12 litri de şampanie Moet&Chandon, care costa nici mai mult, nici mai puţin de 9.900 de lei, adică o sută de milioane de lei vechi. Pentru cei cu venituri mari poate că nu ar fi o extravaganţă să dai o astfel de sumă doar pe o sticlă de băutură. Următoarea băutură scumpă costă 6.900 de lei - Moet&Chandon de nouă litri, fiind urmată de una de 5.500 de lei - Moet&Chandon de şase litri şi de alta de 4.400 de lei - aceeaşi şampanie, însă la trei litri. Cea mai ieftină şampanie costă două milioane de lei vechi. În rest, celelalte preţuri nu putem spune că sunt exagerate, chiar şi un om de rând putându-şi permite din când în când să frecventeze astfel de localuri. Astfel, 50 de ml de Rom Havana costa 15 lei, 50 de ml de Sambuca Rammazzoti tot 15 lei, cockailurile clasice de 150 de ml erau 24 de lei, iar cele mai speciale aveau preţuri cuprinse între 25 şi 33 de lei, berea era 14 lei, iar băuturile răcoritoare 10 lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Partizanu 19 May, 2011 08:01 Oare domn primar cite dopuri a desfacut in aceasta bomba ecologica?
  • constantean 19 May, 2011 06:55 evaziune la toate cluburile-dau spaga la politie si garda financiara-nu dau bonuri intrare si la consumatie-ii beliti pe amariti-mafieeeeeeeeeeeeee