Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ucisă de o răceală rar întâlnită. „Rămas bun, Melina! Te vom iubi mereu!” Colegii au transformat banca în care stătea Melina Flavia în altar (galerie foto)

ro

11 Mar, 2014 00:00 4694 Marime text
„Te vom iubi mereu, Melina. Încă nu putem să credem că nu mai eşti printre noi”. „Melina Flavia nu mai este. Un înger de copil, frumos deştept, talentat, plin de calităţi şi bunătate. Plângem pentru sufletul ei tânar, pentru viaţa care stătea să i se deschidă în faţă”. „A plecat prea curând, prea nedrept şi a lasat un gol prea mare în urma sa. Amintirile frumoase vor rămâne să ne readucă mereu în suflet această durere”.
„Nu există durere mai mare pe pământ, nici cuvinte, nici atâtea lacrimi să o exprime! Un copil supertalentat, plecat atât de devreme dintre noi! Nu o vom uita niciodată! E un şoc pentru toţi cei care au cunoscut-o” - sunt doar câteva dintre mesajele colegilor ei, scrise pe o reţea de socializare.
 
Avea 14 ani şi era elevă în clasa a VII-a la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”. O răceală puternică, care a dat complicaţii, a curmat viaţa cele care a fost Flavia Melina Zăhărneanu. Prietenii, rudele, colegii de clasă şi colegiu au condus-o duminică pe ultimul drum la Cimitirul Municipal. În amintirea ei, colegii de clasă au depus pe banca Melinei o poză, lumânări şi flori. Cu toţii şi-o vor aminti ca cea mai bună din clasă, olimpică, cu o voce de aur. Melina s-ar fi simţit rău mai multe zile. În noaptea de joi spre vineri, mama a alertat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut face nimic. Medicii legişti au spus că este vorba despre o răceală puternică, unul dintre cazurile extrem de rar întâlnite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dyana 15 Mar, 2014 17:12 Dumnezeu sa o odihneasca in pace!