Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Termica Distribuţie Năvodari va monta şase sute de stâlpi

ro

20 Apr, 2012 13:26 1489 Marime text

alexandru_manu_copy.jpgPrimăria oraşului Năvodari a achiziţionat şase sute de stâlpi de electricitate, care vor fi instalaţi în mai multe zone.

Angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari vor începe săptămâna viitoare să instaleze şase sute de stâlpi de electricitate, pentru care Primăria a plătit 300.000 de lei. „Stâlpii vor fi puşi în acele zone în care lipsesc. Vorbim de Mamaia Sat, Depozitul 10, drumul dintre Năvodari şi Mamaia Sat. Costurile lucrării, în care este inclusă şi valoarea stâlpilor de electricitate, se ridică la un milion de lei", a declarat directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu.

Ulterior, stâlpii vor fi preluaţi de compania Enel Distribuţie Dobrogea, în baza unui contract de comodat. În aceeaşi ordine de idei, oficialul de la SC Termica Distribuţie a mai adăugat că sunt continuate lucrările de plombare a bulevardului Mamaia. „Continuă lucrările de reparare şi plombare a carosabilului din oraşul Năvodari. Acum a intrat în reabilitare bulevardul Mamaia. Pentru o porţiune de 700 de metri pătraţi de drum vom folosi peste 60 de tone de asfalt", a mai spus Alexandru Manu. De asemenea, directorul Manu a mai adăugat că angajaţii de la Termica Distribuţie lucrează la foc continuu pentru terminarea aleii de promenadă din jurul Parcului Piticilor, care va avea o lungime de 400 de metri. „Zona din preajma parcului va fi amenajată cu parcări, alei de acces şi alei de trecere. Termenul de execuţie este până în luna iunie, dar vom încerca să finalizăm lucrările până la mijlocul lunii mai" a mai precizat Manu. Valoarea lucrărilor la aleea de promenadă se ridică la 100.000 de lei. Menţionăm că oraşul Năvodari deţine integral capitalul social iniţial în calitate de asociat unic. SC Termica Distribuţie Năvodari este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înfiinţată în conformitate cu prevederile art. 5, alin (2) din legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale, republicată, prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr. 131/28.07.2010, având ca obiect de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termică produsă centralizat în oraşul Năvodari, în sistemul producţie - transport - distribuţie pentru oraşul Năvodari, lucrări de placări exterioare şi exploatări carieră de piatră şi administrarea asociaţiilor de proprietari.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii